Hoogstraat 13
6701BK
Wageningen
0317-418418
Kijk bij onze evenementen voor ons kerstmenu!
Graag telefoonisch reserveren voor kerst, via 0317418418.
Graag telefoonisch reserveren voor kerst, via 0317418418.
Warme brie, notenmelange, honing & abrikozenjam.
Twee Oma Bobs kroketten, te kiezen met
twee boterhammen of friet. Geserveerd met mosterd.
Tonijnsalade met rode ui, augurk & kapperappels.
Drie dunne boterhammen met dressing, belegd met
kipfilet, spek, kaas & een gebakken eitje.
Geserveerd met friet.
Dun gesneden rundvlees met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas & pittenmix.
Brie, notenmelange, honing & abrikozenjam.
Avocado spread, een spiegeleitje & rode biet
sesam crumble.
Dun gesneden rundvlees met truffelmayonaise,
Parmezaanse kaas & puttenmix.
Warme beenham met gekaramelliseerde ui, afgetopt met honingmosterdsaus & baconcrumbs. Geserveerd met friet.
Parelcouscous met tomaat & groene asperge.
Huisgemaakte warme pulled chicken met barbecuesaus, afgetopt met bosui. Geserveerd met friet.
Wisselende soep, rundvleeskroket en uitsmijter met
kaas, geserveerd op brood.
Huisgemaakte bal gehakt van 100% rundvlees met
BBQ saus & sexy sauerkraut afgetopt met bosui.
Geserveerd met friet.
Elke dag opnieuw een seizoensgebonden creatie.
(ook als hoofdgerecht te bestellen)
Dun gesneden rundvlees, truffelmayonaise,
Parmezaanse kaas, gemengde kaas & pittenmix.
(ook als hoofdgerecht te bestellen)
Rauwgesneden rundvlees met brioche, ei, augurk,ui &
kruidenmayonaise.
Tataar van pompoen met masala, yoghurt & papadum.
Paling geserveerd met salade van bietjes, appel & room.
Op de huid gebakken zalmfilet met
couscous, hoisin & bimi.
Gebakken heilbot met een gemixte
groentetuin & witte wijn saus.
Saté van kipdij met pindasaus, kroepoek, bimi, gebakken uitjes & een mandje friet.
Biefstukje van 200 gram met kruidenboter en natuurlijk friet. Gewoon zoals het hoort!
Gerookte aardappelmouseline met daarop de sucade, gegrilde puntpaprika, babymais & rode wijn
saus.
Hertenbiefstuk met aardappelmouseline, bospaddelstoelen, aalbessen & rode wijn saus.
Verse tagliatelle in truffelroomsaus met bospaddenstoelen, spinazie & parmazaanse kaas.
Kip erbij? +4,-
Crispy mais ribs met couscous,
gemixte groentetuin & spicy
mayonaise
Stoofpotje van jackfruit met bospeen, ui, aardappelmousseline, rozemarijn & tijm.
Franse vanillecustard met een krokante laag gekarameliseerde suiker.
Panna cotta met kaneel, amaretto, stoofpeer & Bastogne.
Luchtige mousse van melk chocolade, bueno saus &
slagroom
Bolletje aardbei ijs, bolletje vanille ijs, bolletje citroen ijs,
slagroom & dessertsaus.
Een goede mix van citroenijs, wodka en prosecco, half dessert & half cocktail.
Bolletje vanille ijs en een shot hete espresso